Wand of Oneness

Wand of Oneness
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten

€119.00 €99.00


Informatie over het Lichtinstrument
Specification

Wand of Oneness™Wand of Oneness

Voor mens, dier, water én omgeving


De Wand of Oneness™ is een prachtig Lichtinstrument welke energie in beweging brengt naar Stromen in Oneness. Volop leven met een open hart in connectie met je Essentie*)!
 
Het aanwenden van dit Portaal van Licht werkt niet alleen met het lichtveld, de aura, maar ook met de omgeving en niet vrijelijk stromende energie.
Als we meer welbevinden verlangen, of dit nu op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak is, dan zet de Wand of Oneness™ dit in het Licht en daarmee in beweging.
 
Door je met de Wand of Oneness™ te verbinden en haar in beide handen vast te houden, kun je je eenvoudiger verbinden met de frequentie van Oneness.
In die speciale momenten voor jezelf, helpt ze op een zo licht mogelijke wijze vanuit die connectie met het Lichtveld van Oneness, dat te verlichten wat je aandacht vraagt.
 
De Wand of Oneness™ wordt in energiewerk aangewend door haar in het lichtveld te wuiven.
Diepe ontspanning, harmonie en innerlijke rust kan zo geboren worden. Dit versterkt in kracht, helderheid en een kristalheldere waarneming.
 
De Wand of Oneness™ is het ideale Lichtinstrument voor elke sessie en elk moment waarin energie nog meer mag stromen. Op elk pad van leven in transformatie!


Hoe de Wand of Oneness™ aan te wenden?

In de omgeving

Alles is energie en immer in beweging. Alles vibreert in Oneness.
Daar waar je merkt dat energie verstild is of nog meer mag stromen, kan de energie onplezierig voelen en het leven ontstemd. Neem de Wand of Oneness™ ter hand en wuif deze in elke hoek van de ruimte waarin je je bevindt of leg deze ter ondersteuning voor een bepaalde tijd op een foto of afbeelding van het huis of werkplek.

Om te ondersteunen en te bekrachtigen

Als je je ongegrond voelt en je energie is gefragmenteerd, houd dan de Wand of Oneness™ met beide handen vast om jezelf op snelle wijze te verkwikken.
Werk dagelijks gericht met je affirmaties en intenties door de Wand vast te houden terwijl je ze uitspreekt.
Om 's avonds heerlijk ontspannen de nacht in te gaan in connectie met je Essentie, kun je de Wand of Oneness™ voor het naar bed gaan in dankbaarheid vasthouden. Dit versterkt je gevoel van welbevinden en bekrachtigt de overvloedige levensstroom die het leven is. Zie de stromen van overvloed op de aarde en op jou neerdalen.

Tijdens sessies

Of je nu met jezelf in energie werkt, hen die je lief zijn of met cliënten, voeg gerust de Wand of Oneness™ aan je routine toe.
Begin een sessie door de Wand in beide handen vast te (laten) houden en de energie van Oneness gewaar te worden.
Wuif ter verkwikking de Wand of Oneness™ door de aura, houd het vast op hartsniveau (aan de voor- en achterzijde) en sluit de sessie af door de Wand of Oneness™ nogmaals vast te (laten) houden. Dit ordent het energieveld na het gedane energiewerk en weeft de energie van Oneness vreugdevol in het lichtveld.

Voor het zuiveren van je drinkwater. Heerlijk om in een kan water te zetten!

Het plaatsen van de Wand of Oneness™ in een kan water brengt het eenheids-geheugen van het water weer tot leven en zuivert zo het water van energetisch belastende imprints die het opdoet tijdens haar reis door de leidingen naar ons glas.
Zo zuivert de Wand of Oneness™ het water energetisch en maakt de smaak heerlijk licht en zacht en aangenaam te drinken. Het lichaam kan zo het water beter ontvangen, zodat we onszelf werkelijk bevochtigen en voeden met zuiver, gezond water.

Wuif de Wand of Oneness™ simpelweg even door het water en laat hem dan in het water staan. Zo lang als gewenst. Zelfs het wuiven is voldoende, maar de Wand er in laten staan zal de structuur verder versterken.

Laat jezelf wennen aan het Wand of Oneness™ water. Het brengt een schoningsproces op gang. Begin ’s ochtends na het ontwaken met het drinken van dit Oneness water.
Bouw in de loop van een paar weken op naar het drinken van drie glazen lauwwarm water bij het ontwaken, aangevuld met in twee glazen elk een theelepel Sole van Sel Gris (Keltisch zeezout). Wacht dertig minuten alvorens te ontbijten en eet en drink dan twee uur niets. Water mag wel.

Je kunt de Wand of Oneness™ perfect combineren met bijvoorbeeld gefilterd water, mineraalwater uit glas of geïoniseerd of gedestilleerd water.

Om zomaar even te ontspannen en af te vloeien

Houd de Wand of Oneness™ met twee handen rechtstandig voor je hartcentrum vast.
Breng je ademhaling diep in je buik en adem drie keer in door je neus, uit door je mond.
Zucht hoorbaar diep op elke uitademing en laat dan je ademhaling ontspannen haar ritme vinden.
Zit zo lang met jezelf als je wilt en goed voelt.
Doe dit zomaar over de dag, maar zeker ook voor het slapen gaan.

Dieren en de Wand of Oneness™

De Wand of Oneness is niet alleen een prachtig instrument om aan te wenden voor de mens, maar ook voor onze dieren. Wuif de Wand langs hun lichaam, door het energieveld en verlicht op deze wijze hun welbevinden en verblijf op aarde.

 

Product specificaties*

Wand of Oneness™
Productcode LfO-WoO
Gewicht 95 gr
Lengte 18 cm
Breedte 3 cm
Hoogte 1,5 cm

* Omdat LightTools for Oneness® met de hand worden gemaakt, kunnen de specificaties als in gewicht en grootte een weinig verschillen. Dit heeft echter geen invloed op de werking van de instrumenten.


*) Jeroen en Gerlinde Schilt zien de Essentie als dat deel dat we ook zijn maar niet in ons aardse lijf geland is, maar in frequentie is en verblijft. Pure energievorm.
Zij zien de mens als een prachtig aards hart, handen en voeten op aarde voor zijn Essentie. Een instrument voor het gronden van oneindige liefde in elke mogelijke vorm.
Meer lezen over de hier door hun gebruikte bewoordingen als Essentie, Essentie~Connecties? Klik hier en ga naar de Esprit Soul Works pagina.


LightTools for Oneness® zijn Portalen van Licht, de Instrumenten zijn niet opgeladen en gaan nooit ‘leeg’. Ze behouden altijd hun functie in het aantrekken en uitstralen van energie van het Lichtveld van Oneness en nemen geen energie aan van de drager of zijn omgeving.
LightTools for Oneness® hoeven niet energetisch gereinigd, opgeladen of gezuiverd te worden.

Alle LightTools for Oneness® Lichtinstrumenten zijn met liefde met de hand vervaardigd uit zuiver samengesteld gemineraliseerd kristalglas.

 

 

 

 

Product CodeLfO-WoO
ConditionNew
Gewicht0.95kg
Breedte3cm
Hoogte1.5cm
Depth18cm

This field is required.
Top

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mail adres in!
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Schrijf je in (of uit)
Unsubscribe

©2023 Lighttools for Oneness® - All rights reserved.