Testimonials

Ik kan bijna niet beschrijven hoe heerlijk het voelt om de Pendant of Oneness te dragen, nu al in die korte tijd. Het zet me helemaal in het licht en vrolijkheid.
Het voelt alsof ik gedragen wordt, door licht en liefde.
Ik zei net tegen mijn partner door de telefoon, dat het ‘t gevoel geeft alsof ik mijn geluk niet op kan.
~ Hartelijke groeten, Surya ~

De Pendant of Oneness voelt voor mij als een soort thuiskomen.
Ik sta dichter bij mezelf en bij mijn gevoel. Het stimuleert mijn paranormale vermogens. Het helpt me de dingen achter de dingen waar te nemen.
Ik bekijk de wereld om mij heen nu veel meer vanuit rust, verbondenheid en vertrouwen.
~ Caroline ~

Thank you so much! It is beautiful! I feel wonderful and clear wearing it.

~ Erik Berglund ~
International recording artist and healer
 


Wearing the Pendant of Oneness has enhanced my life tremendously both on a personal and professional level. I move through each day with greater tranquility, more vitality, a sense of protection and deeper sleep.
My work as a spiritual guide and animal intuitive has greatly benefited from wearing the Pendant. I enter more quickly and deeply into a state of merged oneness with each person, animal and situation, while at the same time shielded from negativity.
Each situation resolves more fully as I, my clients and their animal companions are embraced in the field of Oneness where only perfection exists and all is One.

For anyone drawn to communication with animals, the Pendant of Oneness is a magnificent
enhancement. All beings speak the Language of Light. With the Pendant's assistance separation dissolves and what is needed for healing is communicated and received with purity and ease.

~ Sharon Callahan ~
Spiritual Guide and Animal Intuitive
Mount Shasta, California USA
www.anaflora.com

Meditation in Oneness with the Pendant of Oneness™

~ Lotus Moon ~
Mount Shasta, California USA


Ik heb zowel de pendant als de wand aangeschaft. 's Nachts slaap ik weer als een roos, ik vind het heel mooi om de pendant om te hebben en de wand vast te houden als ik mediteer of bid, er komt dan een energie vrij, waardoor ik me snel weer schoon en ontspannen voel.
Ik sta in allerlei situaties steeds meer dichter bij innerlijke zelf. En kom dan ook niet meer zo moe van mijn werk. Dat alles maakt van mij beslist een prettiger mens.
Mijn kat vindt de wand ook heerlijk, en ze is er echt rustiger van geworden (ze zit niet meer aan het behang). Veel dank voor deze prachtige instrumenten.
Lieve hartengroet, Lydia.

Na maanden en maanden slecht of eigenlijk nauwelijks te slapen was ik behoorlijk ten einde raad. Na verloop van de jaren lijk ik wel steeds gevoeliger te zijn geworden voor straling, of is er gewoon zoveel bijgekomen in mijn omgeving dat het teveel is geworden.
Het heeft in ieder geval een groot gevolg voor mijn nachtrust.
Ik heb ’s nachts de stroom er al af in de slaapkamer, geen mobiel en zeker geen wifi..

Op een avond kwam ik Jeroen en Gerlinde tegen op een samenkomst over hun Lichtinstrumenten en deelde ik mijn verhaal wat helemaal herkend werd.

Zij vertelden dat ze goede ervaring hebben met LightTools for Oneness® om de nachtrust weer beter te krijgen.
Dat wanneer iemand door de frequentie van zendmasten, wifi enzo, ’s nachts verstoord wordt en slecht slaapt het leggen van een Wand of Oneness onder het kussen of mee in bed neemt uitkomst kan bieden.
En zo voelde ik me uitgenodigd een Wand mee te nemen. Het verbinden met deze energie was werkelijk heerlijk voor mij.
En mijn slapen nu al, binnen een week, zo verdiept en slaap de nacht zo goed als in een keer door op een plaspauze na.. Ik ben zeer hoopvol!
~ Saskia ~

Het zitten in de Circle of Oneness was zo'n bijzondere ervaring voor mij. Ik zag energie wervelingen om me heen als pilaren van licht. Tintelende energie ging door mijn hele aura en lichaam. Zwaardere energie voelde ik zo van me afglijden en na een tijdje voelde ik me zo verfrist en wakker. Ik voelde me heel dicht bij Mij. Heel fijn.
~ Iris ~

Vorige week zondag zag ik jullie weer op de beurs en was verrast door jullie hele nieuwe vormgeving van de stand. Heel mooi. Ik kon het niet laten jullie nieuwe hanger even te voelen. Wat een bijzondere energie! Heel krachtig maar ook heel liefdevol. Ik voelde het van top tot teen als een energetische massage door me heen gaan. Na een minuut voelde ik mijn voeten tintelen en me enorm gronden. Heel prettig.
~ liefs, Maria ~

Onlangs kocht ik de Wand of Oneness en zette hem in mijn grootste glas voor drinkwater. Wonderlijk wat het deed! Ik was verbaasd te proeven hoe gemakkelijk het water nu te drinken was. Zacht en haast wat zoetig. Ik drink nu veel meer water dan voorheen en mijn lichaam vindt dat prettig merk ik. Ik voel me beter en meer helder in mijn hoofd.
~ Erik ~

 

Ik vind de Beacon of Oneness superfijn! Het weeft mijn hele huis licht. Het voelt zo welkom thuis en thuis zijn voelt alsof mijn huis mij liefheeft.
~ Esmeralda ~

Heel erg blij ben ik met de Pendant of Oneness! Ik zag hem, raakte hem aan en wilde hem vasthouden en daarna niet meer loslaten. Zo'n fijn en warm gevoel straalt hij in mijn hartchakra. En daarna waaiert het uit tot ver om mij heen. Het voelt als een zachte deken van bescherming. De eerste dagen moest ik wel even wennen aan de energie-kracht van de pendant. Wat oude dingen mocht ik toch nog weer loslaten. Maar dat was goed. Ik voel me een beter mij. En meer verbonden met alles om me heen. Dank.
~ Esther ~

De Pendant of Oneness verraste me. Nog niet eerder had ik zoiets gezien en toen jullie vroegen of ik hem even wilde vasthouden, dacht ik 'waarom niet'. Meteen op het moment dat ik hem voor me hield hoorde ik vanbinnen een stem van een gids die me een heel persoonlijke boodschap vertelde over iets wat me de laatste tijd bezig hield. Nog nooit had ik zo duidelijk een 'stem' gehoord. Ik had haast moeite overeind te blijven staan! Zo onverwachts raakte het me diep in mijn ziel. Heel bijzonder!
~ Iris ~

Vorige week kocht ik de nieuwe hanger op de beurs. Ik ben er heel erg blij mee. Als een innerlijke glimlach die niet weg te poetsen is.
~ Harte groet, Annemieke ~

De Pendant of Oneness ontroert me. Ze voelt als een eindeloos zuiver en helend gebed. Ik kan het niet anders omschrijven. Het is alsof ik telkens een healing krijg als ik het nodig heb. Ik voel duidelijk dat de pendant niet alleen energie straalt maar ook dat er liefdevolle hoge begeleiding is die dit begeleidt.
~ 'Angel' ~

In de eerste dagen dat ik de Pendant of Oneness droeg gebeurde er heel veel met mij. Aan heling op elk vlak. Vrijwel tegelijkertijd voelde ik hoe eerst mijn hartcentrum openging en daarna merkte ik op dat mijn derde oog ineens wakker werd en ik verhoogd ging waarnemen. Energie. Ik ben er nog niet helemaal aan gewend, maar bijzonder is het wel.
~ Els ~

Hartopenend en verdiepend! De Pendant of Oneness.
Het helpt me om het licht bij mezelf te houden en ik voel me beter in staat te reageren op situaties vanuit mijn eigenlijke zelf.
~ Met Hartegroet, Wijnand ~

Als een van de eersten was ik de gelukkige de Wand of Oneness op de beurs vast te mogen houden! Het verraste me, ik voelde me direct gestroomlijnd en voelde zoveel warmte en liefdevolle energie. Een gids verscheen voor me en dit ontroerde me enorm.
~ Indra ~

Over de Wand of Oneness...
Dit is een perfect instrument om mee te werken! Toen je hem langs mijn lichaam en in mijn aura bewoog, voelde ik een tinteling door mijn wervelkolom gaan en in mijn hele energieveld. Geweldig! Ik ga de Wand gebruiken in mijn healingen zodat mensen zich ontspannen en dat wat ik doe nog beter kunnen ontvangen.
~ Peter ~

De Beacon of Oneness visualiseer ik alvast in huis! Toen ik hem op de PCP beurs voelde, vond ik hem meteen geweldig, de energie krachtig maar ook heel aangenaam en zuiverend. Ik kan voelen wat hij me gaat brengen en dit is niets dan goeds.
~ Marjanneke ~

Afgelopen week tijdens een workshop heb ik tijdens een korte meditatie de Wand of Oneness vastgehouden en hebben jullie me in zijn energie gegrond. Fantastisch! Wonderbaarlijk, de energie die ik voelde. Ik was meteen Thuis.
~ Christien ~

De moeder van Lorens (5 jaar) schrijft: De Beacon en Wand hebben een prachtig plekje gekregen. Reactie van mijn jongste zoon: “Mama dat is wel een hele speciale schoenlepel hoor, deze geeft mij tintelende voeten”.


Ook ervaringen delen? Wees welkom via onze contactpagina.

Top

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mail adres in!
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Schrijf je in (of uit)
Unsubscribe

©2023 Lighttools for Oneness® - All rights reserved.