De LightTools for Oneness® Lichtinstrumenten

 

English
Logo ESW

 

~ Oneness is het enige dat Waarheid en in beginsel is.
Ascension is het continu zijn in Oneness ~

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De LightTools for Oneness®

Als eerste Lichtinstrument van LightTools for Oneness® werd de geometrie in uiterlijke verschijningsvorm geboren van de Pendant of Oneness™. Ze kreeg na negen maanden in september 2012 haar fysieke vorm.
Al snel volgde de Beacon of Oneness, het Lichtinstrument voor het verlichten van huis en omgeving en elk die zich in haar nabijheid bevindt en de Wand of Oneness, een krachtig helend Lichtinstrument welke energie in beweging brengt naar Stromen in Oneness. Als laatste werden Circles of Oneness® geboren die samen de Circle of Oneness™ vormt; een Licht-Portaal van Scheppingskracht, re-connectie met Al dat Is, onze Essentie en groei en ontwikkeling in vreugdevolle vrijheid op alle niveaus van leven.

Klik op de afbeelding van het Lichtinstrument van je keuze om hier kennis mee te maken.

emptyPendant of Oneness Beacon of Oneness Wand of OnenessemptyCircle of Oneness

Pendant of Oneness
Pendant of Oneness™

De Pendant of Oneness straalt haar energie vanuit het Lichtveld van Oneness.
Ze verbindt in Eénheid en één-zijn.
Krachtig grondt ze je in je Essentie en weeft tot één met  het Goddelijke Al Dat Is, leeft en ademt.

De Pendant of Oneness opent het Hoge Hart portaal naar een hogere staat van Oneness bewust-zijn. In het ascensie-proces is ze als een hemelse wachter en beschermer van dit heilige portaal.

Het is via het Hoge Hart dat we ons in elk moment verbinden met ons Zelf. In verbinding met Wie we werkelijk zijn, kunnen we niets anders dan helen en hemel op aarde creëren én dit delen.
Met hen die ons lief zijn en met een ieder waarmee we verkeren.

PoOVia dit portaal van het Hoge Hart  reiken we ter heling van onszelf, de aarde en alles wat ons lief is, ook uit naar hogere Leiding en hemelse Helpers in werkelijkheden naast de onze.
De Pendant of Oneness is in haar functie als hemelse wachter en beschermer, de facillitator in dit proces.
Ze verhoogt je lichtcoëfficiënt en daarmee je bewustzijn. Zo verlevendigt en verheldert ze je waarneming en onderscheidingvermogen en is ze een prachtige reisgenoot in ascension.

De Pendant of Oneness™ omhult je met de zachte kracht van onvoorwaardelijke zelfliefde.
Ze moedigt aan de eeuwige stroom van onvoorwaardelijke Liefde, Vergeving en Acceptatie van de hogere frequenties van Licht volledig te aanvaarden en dit Meesters-bewustzijn in Oneness voor te leven aan een ieder die je ontmoet.

De Pendant of Oneness ondersteunt krachtig in het nu-moment te zijn. Ontspannen, in harmonie, alert aanwezig in een continue afstemming op het Goddelijke Lichtveld van Oneness.
Het is enkel het verkeren in het Oneness nu-moment dat lagere frequentie-energie van angst, zorgen en twijfel geen thuis in ons vindt. In dit heilige Oneness-nu kan werkelijke heling plaatsvinden.

Het dragen van de Pendant of Oneness herinnert dat telkens wanneer je dit nu-moment wat loslaat, je terug mag keren naar het denken, handelen en zijn vanuit je Zelf.
Hier vind je in elk moment vreugde, dankbaarheid en lichtheid. Los van elke situatie.
Het je meer en meer verbinden met je Zelf, je Essentie, maakt dat je steeds gemakkelijker kunt terugkeren en gegrond blijft in een positieve levenshouding. Leven in Vervulling kan zo op nieuwe niveaus geboren worden.

Pendant of Oneness™Omdat wonderen van manifestatie plaatsvinden door het verhogen van het bewustzijn in een hogere frequentie, mag de Pendant of Oneness™ ook op die wijze aangewend worden.
De Pendant of Oneness™ dient je hoogste zijn door je manifestatieprocessen te ondersteunen en je te helpen je hogere ingeboren verlangens te creëren.

Hoe de Pendant of Oneness™ te dragen?


Pendant OnenessDe Pendant of Oneness wordt bij voorkeur op het Hoge Hart (net boven de hartchakra) gedragen.
Daarom gaat elke Pendant of Oneness vergezeld met een Sterling 925 zilveren ketting.
Deze is speciaal voor LightTools for Oneness® vervaardigd in drie lengtes (40, 45 cm, en 50 cm).
Zo is er altijd een bij die de plek van jouw Hoge Hart portaal past.

De zilveren ketting is net als de zilveren hanger die gehecht is aan de Pendant of Oneness™, van gerhodineerd zilver.
Een plating met het zeldzame en bijzondere element Rhodium, maakt het Sterling zilver hypoallergeen en extra beschermd tegen krassen en verkleuring.

Alle LightTools for Oneness® Lichtinstrumenten zijn met liefde met de hand vervaardigd uit zuiver samengesteld gemineraliseerd kristalglas.

Je kunt de Pendant of Oneness™ bestellen via de LfO-WebShop...Beacon of OnenessBeacon of Oneness™

De Beacon of Oneness straalt als Baken van Licht energie uit het Lichtveld van Oneness.
Verbindend in Eénheid en één-zijn, is ze als een Licht-Portaal van Waarheid en Zuiverheid.

Ze nodigt elk die in haar bijzijn verkeert uit, het hoogste in zichzelf lief te hebben en Waarheid te leven.
De Beacon of Oneness™ zuivert ruimtes met kristalhelder Licht en schoont haar omgeving van dat wat het Licht niet dient.

De Beacon of Oneness verlicht de omgeving in Oneness en zorgt dat een ieder die hierin verblijft zich optimaal ingebed voelt in rust, vrede en een helder kristal bewustzijn.

Dit opent het Hoge Hart Portaal, verhoogt het bewustzijn en verbindt op dieper niveau met Wie we werkelijk zijn.
Al dit verheldert ons Pad van Ascensie zodat we helen en hemel op aarde creëren én dit met een open hart delen.

De Beacon of Oneness is een Lichtbaken welke de Lichtwever op aarde krachtig vergezelt in het leven van Wijsheid en het manifesteren van zijn hoogste Visie voor het pad van leven.
Ze die grondt in liefde, overvloed en vreugde in een continue afstemming op het Goddelijke Lichtveld van Oneness.

Hoe de Beacon of Oneness™ aan te wenden?

De Beacon of Oneness is een Portaal welke continu Kosmisch Licht aantrekt van het Lichtveld van Oneness, dit bundelt en doorstraalt. Ze is als een doorgeefluik van energie en creëert vanuit haar functie een harmoniserend, helend veld waarbinnen energie wordt geordend, gerevitaliseerd en in balans gebracht.

Plaats de Beacon of Oneness in huis, praktijk of werkplek.
Zodra ze zich in een ruimte bevindt, doet ze met liefde haar werk als Licht-Portaal.
Ze zal de ruimte schonen van vertraagde, bevroren en negatieve energieën en het Lichtveld gronden en afstemmen op de sprankelende, liefdevolle en bekrachtigende energie van Oneness.

Dit maakt elk huis een werkelijk Thuis.
Elke praktijk of werkplek een extra fijne plek om te zijn.

Beacon of Oneness™ groot of klein?

De Beacon of Oneness™ klein wordt geplaatst in een niet al te ruime ruimte, zoals een studio of eenkamerappartement of bijvoorbeeld een slaapkamer.
Ze laat zich graag uitnodigen met je mee te reizen naar je werkplek of andere bestemming.
De Beacon of Oneness groot verlicht een grotere oppervlakte zoals die van een woonhuis of groter appartement.

Beacon of Oneness™ en manifestatie

Onze gedachten en gemoedstemming is belangrijk.
Intenties zijn krachtig in het manifesteren van dat wat we verlangen. Net als het verkeren in lichtheid, een positief, opgewekt gemoed.
De Beacon of Oneness™ verhoogt de lichtfrequentie in de omgeving.
Elk die zich hierin bevindt ontvangt de uitnodiging dit geschenk te aanvaarden en mee te gaan in deze verhoogde lichttrilling.

Omdat wonderen van manifestatie plaatsvinden door het verhogen van het bewustzijn in een hogere frequentie, mag de Beacon of Oneness ook op die wijze aangewend worden.
Ze dient je hoogste zijn door je manifestatieprocessen te ondersteunen en je te helpen hogere ingeboren verlangens te creëren.

Creëer elke dag tijd om samen met de Beacon of Oneness™ te verkeren in Oneness. Projecteer in dit speciale moment je hoogst ingeboren Visie voor leven vanuit je Essentie in dit Lichtinstrument. Dit werkt krachtig in het manifesteren van dat wat je hoogste goed dient.


Alle LightTools for Oneness® Lichtinstrumenten zijn met liefde met de hand vervaardigd uit zuiver samengesteld gemineraliseerd kristalglas.

Je kunt de Beacon of Oneness™ bestellen via de LfO-WebShop...

 


Wand of Oneness™Wand of Oneness

Voor mens, dier, water én omgeving

De Wand of Oneness™ is een krachtig helend Lichtinstrument welke energie in beweging brengt naar Stromen in Oneness. Volop leven met een open hart vanuit je Goddelijke Essentie!
 
Het aanwenden van dit Portaal van Licht schoont niet alleen het lichtveld, de aura, maar ook de omgeving van vertraagde of bevroren energie.
Als ons hoger Zelf vraagt om heling, of dit nu op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak is, dan zet de Wand of Oneness™ dit in het Licht en daarmee in beweging.
  
Door je met de Wand of Oneness te verbinden en haar in beide handen vast te houden, breng je je lichtveld naar de frequentie van Oneness.
In die speciale momenten voor jezelf, helpt ze op een zo licht mogelijke wijze dat los te laten wat verlicht mag worden, zodat je op je ascensie reis meer Licht (= bewustzijn) kunt gronden en vasthouden.
  
De Wand of Oneness wordt in healing-sessies aangewend door haar in het lichtveld te wuiven.
Diepe ontspanning, harmonie en innerlijke rust kan zo geboren worden.Dit grondt in kracht, helderheid en een kristalheldere waarneming.
  
De Wand of Oneness is het perfecte Lichtinstrument voor elke healing-sessie en elk moment waarin energie nog meer mag stromen in Oneness. Op elk pad van leven in transformatie!

Hoe de Wand of Oneness™ aan te wenden?

In de omgeving

Alles is energie en immer in beweging. Alles vibreert in Oneness.
Daar waar je merkt dat energie verstild is of nog meer mag stromen, kan de energie onplezierig voelen en het leven ontstemd. Neem de Wand of Oneness ter hand en wuif deze in elke hoek van de ruimte waarin je je bevindt of leg deze ter ondersteuning voor een bepaalde tijd op een foto of afbeelding van het huis of werkplek.

Om te ondersteunen en te bekrachtigen

Als je je ongegrond voelt en je energie is gefragmenteerd, houd dan de Wand of Oneness™ met beide handen vast om jezelf op snelle wijze te schonen en te verkwikken.
Werk dagelijks heel gericht met je affirmaties en intenties door de Wand vast te houden terwijl je ze uitspreekt.
Om overvloed te creëren kun je de Wand of Oneness ’s avonds voor het naar bed gaan in dankbaarheid vasthouden. Zie de stromen van overvloed op de aarde en op jou neerdalen.

Tijdens healing-sessies

Of je nu met jezelf in healing werkt, je kinderen of met cliënten, voeg de Wand of Oneness™ aan je healing routine toe.
Begin een sessie door de Wand in beide handen vast te (laten) houden en de energie van Oneness te gronden.
Schoon het energieveld door haar in de aura te wuiven, vast te houden op hartsniveau (aan de voor- en achterzijde) en sluit altijd de sessie af door de Wand of Oneness nogmaals vast te (laten) houden. Dit ordent het energieveld na het gedane energiewerk en weeft de energie van Oneness vreugdevol in het lichtveld.

Voor het zuiveren van je drinkwater. Heerlijk om in een kan water te zetten!

Het plaatsen van de Wand of Oneness™ in een kan water brengt het eenheids-geheugen van het water weer tot leven en zuivert zo het water van energetisch belastende imprints die het opdoet tijdens haar reis door de leidingen naar ons glas.
Zo zuivert de Wand of Oneness™ het water energetisch en maakt de smaak heerlijk licht en zacht en aangenaam te drinken. Het lichaam kan zo het water beter ontvangen, zodat we onszelf werkelijk bevochtigen en voeden met zuiver, gezond water.

Wuif de Wand of Oneness™ simpelweg even door het water en laat hem dan in het water staan. Zo lang als gewenst. Zelfs het wuiven is voldoende, maar de Wand er in laten staan zal de structuur verder versterken.

Laat jezelf wennen aan het Wand of Oneness™ water. Het brengt een schoningsproces op gang. Begin ’s ochtends na het ontwaken met het drinken van dit Oneness water. Bouw in de loop van een paar weken op naar het drinken van vier glazen lauwwarm water bij het ontwaken, aangevuld met in twee glazen elk een theelepel Sole van Sel Gris (Keltisch zeezout). Wacht dertig minuten alvorens te ontbijten en eet en drink dan twee uur niets. Water mag wel.

Je kunt de Wand of Oneness™ perfect combineren met bijvoorbeeld gefilterd water, mineraalwater uit glas of geïoniseerd of gedestilleerd water.

Om zomaar even te ontspannen en af te vloeien

Houd de Wand of Oneness™ met twee handen rechtstandig voor je hartcentrum vast.
Breng je ademhaling diep in je buik en adem drie keer in door je neus, uit door je mond.
Zucht hoorbaar diep op elke uitademing en laat dan je ademhaling ontspannen haar ritme vinden.
Zit zo lang met jezelf als je wilt en goed voelt.
Doe dit zomaar over de dag, maar zeker ook voor het slapen gaan.

Dieren en de Wand of Oneness™

De Wand of Oneness is niet alleen een prachtig instrument om aan te wenden voor de mens, maar ook voor onze dieren. Wuif de Wand langs hun lichaam, door het energieveld en verlicht op deze wijze hun welbevinden en verblijf op aarde.


Alle LightTools for Oneness® Lichtinstrumenten zijn met liefde met de hand vervaardigd uit zuiver samengesteld gemineraliseerd kristalglas.

 

Je kunt de Wand of Oneness™ bestellen via de LfO-WebShop...

 


Circles of Oneness®Circles of Oneness

Circles of Oneness creëren een activerend en harmoniserend energieveld van hoger bewustzijn. Ze stralen energie vanuit de Zonnepoort en weven zo een krachtig Lichtveld in Oneness.
Circles of Oneness nodigen uit tot een vreugdevol helen en ontwaken in onze ingeboren Essentie Wijsheid.

Circles of Oneness vormen samen de Circle of Oneness™.
Een Portaal van Scheppingskracht, re-connectie met Al dat Is, onze Essentie en groei en ontwikkeling in vreugdevolle vrijheid op alle niveaus van leven.

Het verkeren in de Circle of Oneness™ versnelt ascensie processen en schept de voorwaarden waarbinnen wij kunnen ontwaken in ons hoogste potentieel op aarde.
Functionerende met onze hogere zintuigen open en wakker. Dienstbaar aan onszelf, de aarde én alles wat leeft en ademt. Met het verlangen alert wel-bevinden te leven én te delen in ieder moment.
De Circle of Oneness verbindt in Oneness, één-zijn en is als
een Licht-Portaal van Waarheid en Zuiverheid.

 

Circles of Golden Light en White Light

Circles of Oneness® zijn geboren als ademende het Gouden Licht als ook het Wit Licht.
Gouden Circles of Oneness stralen activerende energie. Verbonden met de zonnekracht; de energie van vreugde en blijheid, nodigen ze uit je met een open hart te verbinden met het Leven en de rijkdom van elk aspect van Leven lief te hebben.

De heldere Circles of Oneness stralen contemplerende energie. Ze verbinden met de hogere octaven van Licht in Oneness.
Ze nodigen uit tot hoger onderwijs, hoger Weten en het toe-eigenen van Lichtmeesterschap.

Samen weven ze de Circle of Oneness™ welke grondt in liefde en overvloed en maken ze - door het verblijven in hoge frequenties van Licht in afstemming op het Goddelijke Lichtveld van Oneness - het weven van wonderen mogelijk.

Circles of Oneness

Hoe de Circles of Oneness® aan te wenden?

Meditatie in de Circle of Oneness™

Mediteer in de Circle of Oneness™. De harmoniserende functie is aangenaam. De Licht-Portaal functie vergemakkelijkt het verbinden met je Essentie en essentie-zelf op aarde. Alsook met andere Licht-connecties, zielsverbindingen en hogere Leiding in de Sferen.
Elke dag meditatietijd doorbrengen in de Circle of Oneness versnelt ascensie en transformatieve processen.
Het is als het ontvangen van een heling en krachtige re-connectie met Wie je werkelijk bent en wilt zijn.

Voor in een healingruimte in huis of praktijk

Leg de Circle of Oneness™ om een ruimte heen waar je healingwerk doet. Hier creëert ze in haar Licht-Portaal functie een stabiel Lichtveld waarbinnen elke vorm van healing en werken met de mens plaats kan vinden en versterkt wordt.
Essentie~Connecties hebben eenvoudig toegang door dit Portaal van Licht en de connectie met de Essentie van Lichtwever alsook die van cliënten verheldert.
Cliënten die plaats nemen binnen de Circle of Oneness™ vloeien overtollige buitenwereld energieën af, waarbij ook het lichtveld in balans gebracht en geharmoniseerd wordt.
Zo kan de Lichtwever haar werk lichter verrichten.

Het plaatsen van de Beacon of Oneness™ binnen het Lichtveld van de Circle of Oneness™ is als een versterkende aanwezigheid, welke de ruimte in een extra accent zal gronden en afstemmen op de sprankelende, liefdevolle en bekrachtigende energie van Oneness.

Tijdens healingwerk kunnen Circles of Oneness® vastgehouden worden of op de cliënt gelegd worden op plekken die extra aandacht behoeven. Ook kunnen Circles heel direct om het lichaam van de cliënt geplaatst worden.
Voorwaarde is wel dat dit altijd geschiedt binnen het stabiele Lichtveld van de Circle of Oneness™.


Circle of Oneness™ set in een ruimte

De Circle of Oneness is als set in een doos verpakt per zes Circles of Oneness®.
Circles of Oneness kunnen in een ruimte gelegd worden met ongeveer drie meter ertussen.
Wil je de Circle of Oneness in een grotere ruimte Licht-Portaal laten zijn of houd je van meer Lichtkracht? Dan is een extra set een goede optie.
Deze is, mits gelijk besteld met de eerste, verkrijgbaar met een 20% korting.


Alle LightTools for Oneness® Lichtinstrumenten zijn met liefde met de hand vervaardigd uit zuiver samengesteld gemineraliseerd kristalglas.

 

Je kunt de Circles of Oneness® bestellen via de LfO-WebShop...